Carpatia Tour

Acasa/Carpatia Tour
Carpatia Tour 2017-05-03T17:47:55+02:00

Agenția Carpatia Tour  oferă clienților săi servicii la standarde înalte de calitate, dublate de prețuri atractive. Fie că vă doriți o vacanță în străinătate sau vreți să redescoperiți destinațiile românești, fie că aveți nevoie de servicii în domeniul transportului, echipa de profesioniști a agenției vine în întâmpinarea dumneavoastră cu cel mai complex și avantajos pachet de oferte de profil.

Programele noastre sunt flexibile. În această mapă veți găsi cele mai bune și profitabile oferte de excursii, atât în România cât și în străinătate, oferte gândite și create special pentru dumneavoastră.

Pentru anul 2017 Carpatia Tour vine cu o noutate și anume noul Hotel Plutitor Sf. Constantin, proiectat ca fiind unul dintre cele mai mari hoteluri plutitoare din Delta Dunării, îndeplinind toate standardele U.E. de confort și siguranță.

Vă propunem un parteneriat eficient și profitabil. Pentru echipa Carpatia Tour, rețeta succesului de durată se bazează pe câteva ingrediente esențiale: calitate înainte de cantitate, profesionalism, seriozitate și nu în ultimul rând, promptitudine. Drept dovadă în acest sens sunt numeroșii clienți fideli ai agenției, care, de fiecare dată, recomandă serviciile oferite de Carpatia Tour. De aici și unul dintre motto-urile agenției: „Pentru noi, să fii PARTENERUL NOSTRU înseamnă să fii PRIETENUL NOSTRU pe viață!”

În relațiile cu clienții fideli sau ocazionali, Carpatia Tour folosește sistemul consacrat de comenzi ferme și contracte economice, atât pe plan intern, cât și extern, iar decontarea prestațiilor efectuându-se prompt, cu respectarea legislației în domeniu.

Pentru acoperirea unei game cât mai variate de solicitări, care să răspundă tuturor cerințelor individuale sau de grup, Carpatia Tour este organizată pe cinci departamente principale: dep. extern, dep. intern, dep. transporturi, dep. evenimente si dep. incoming.

Departamentul extern / ticketing oferă servicii de bilete de avion atât la companii low cost, cât și la cele de linie, rezervări la hoteluri din întreaga lume și organizează călătorii în străinătate pentru grupuri sau turiști individuali, atât în scop turistic, cât și de afaceri, iar pachetele turistice sunt fie propuse de agenție, fie create la cererea clienților.

Departamentul intern oferă, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini, servicii de rezervări la hotelurile din București și din țară, rezervări de pachete turistice în stațiunile de odihnă și tratament, servicii de organizare a unor întruniri, seminarii, conferințe, congrese, mese festive, cantonamente sau tabere școlare, precum și rezervări și emitere de bilete de avion pentru orice

Departamentul de transport oferă servicii de închirieri autocare, microbuze sau autoturisme, transferuri de la aeroport sau hoteluri, servicii de emitere de bilete de călătorie pentru autocarele cursă de linie, precum și închirieri de ambarcațiuni rapide sau de croazieră în Delta Dunării.

Departamentul de evenimente se ocupă de organizarea de evenimente private, conferințe, congrese, seminarii, burse de muncă și alte tipuri de evenimente ce cuprind servicii de cazare, servicii de masă, servicii de transport, servicii de recreere, servicii de outdoor și indoor etc.

Departamentul a organizat evenimente în țară și străinătate prin fonduri structurale sau de buget local pentru beneficiari privați sau publici conform solicitărilor sau cerințelor.

Printre beneficiarii acestui departament putem menționa:

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul Educației Naționale, Fundația „Roma”, Fundația „pentru o societate deschisă”, Farmexpert DCI, Quanta Resurse Umane, Asociația „Euro 26”, Ministerul Sănătății etc.

Departamentul incoming oferă servicii de rezervări pentru turiștii străini la hoteluri din tară, ghizi, circuite interne și tururi private.

 

Veți descoperi ca nu suntem o simplă agenție de turism, ci un adevărat prieten, care se străduiește să vă ofere cele mai bune soluții!


Vă stăm cu drag la dispoziție cu detalii și informații suplimentare.

Departamentul intern

Alina Simion- 021.312.65.66 / 0735.761.444

Departament transporturi

Alexandra Morușceag – 0748.682.484

Departamentul evenimente, achiziții publice și corporate

Constantin Coteanu- 0734.434.803

Departamentul incoming

Vlad Dumitrescu – 0727.925.546

Director General

Gelu Irimia – 0722.635.861

Director Economic

Nicoleta Irimia – tel. 0721.933.997

Brevet de turism

Polița de insolvență